•    VISIE ALEXANDRA    
   VISIE ALEXANDRA    

Alexandra Boon

Winst heeft pas waarde als iedereen er beter van wordt

Bewustworden en keuzes maken

In mijn rol als manager in het bedrijfsleven ging het me behoorlijk voor de wind, maar ik voelde dat deze vorm van ‘succes’ mij onvoldoende voldoening gaf. Het deed mij besluiten in 2006 Qmatters op te richten. In de periode als ondernemer ben ik me steeds meer bewust geworden dat ik mijn bijdrage wil leveren aan het Geluk(t) van mensen en organisaties. De focus is het realiseren van nog meer impact. Er écht toe doen, dat is waar ik voor ga.

De betekenis van je leven wordt uiteindelijk bepaald door wat je hebt mogen betekenen in het leven van anderen

Ik ben bovengemiddeld geïnteresseerd in wat er in en tussen mensen in organisaties speelt en voel vaak of het geheel klopt; of het echt is, of niet. Oprechte interesse in mens en organisatie en daaraan Geluk(t) voor iedereen toevoegen, is wat mij drijft. Ieder mens wil er bewust of onbewust toe doen. Door mensen in onze Leiderschap- en Partnerschaptrajecten bewust te maken waarom ze doen wat ze doen, kijken ze op een andere manier naar zichzelf, de mede-mens, organisatie en samenleving. Deze bewustwording, kracht en keuzes reiken veel verder, die hebben een rimpeleffect en impact op het geluk en leven van velen.

Thuisgevoel en Geluk(t) voor iedereen

Ik heb de overtuiging dat het in en tussen organisaties echt anders kan én moet. Een organisatie is niets anders dan een verzameling mensen die in relatie staan tot elkaar. Als mensen zich thuis kunnen voelen; zichzelf kunnen zijn, hun unieke talent kunnen inzetten en zich samen verder kunnen ontwikkelen, ontstaat verbinding en vooruitgang voor iedereen.

Je thuisvoelen is je welkom, gezien en gewaardeerd voelen als mens

Wanneer mensen zich verbinden met zichzelf (persoonlijk leiderschap), elkaar (partnership met collega’s, partners en klanten) en de organisatie (purpose), is Geluk(t) voor iedereen gegarandeerd.

Droom

Met onze Leiderschap- en Partnerschap programma’s wil ik een bijdrage leveren aan Geluk(t) voor iedereen! Een wereld waar mensen zich thuisvoelen en iedereen er toe doet.

Geluk(t) voor iedereen is het nieuwe rijk!