Over Qmatters

Wie wij zijn

Opdrachtgevers beschrijven ons vaak als een betrokken, enthousiast en inspirerend team, dat met optimisme,

samen en in samenhang, complexe zaken op een praktische manier in beweging krijgt.


We brengen snelheid en energie, nodigen mensen en organisaties uit om nog meer van betekenis te zijn.

Daarbij zijn veiligheid en vertrouwen voor ons vanzelfsprekend. Iedereen verdient het gezien,

gewaardeerd en gesteund te worden in zijn ontwikkeling.


Onze ogen zien altijd unieke individuen en organisaties, niemand is voor ons een nummer.

We kijken naar de talenten en mogelijkheden van ieder mens en zijn omgeving, wat iemands unieke potentieel is

en wat er nodig is om mensen en teams blijvend te laten groeien.

We kijken naar de talenten en mogelijk-

heden van ieder mens en zijn omgeving

Hoe wij van betekenis willen zijn

Hospitality zit in ons hart. We willen graag dat mensen zich thuis voelen; bij zichzelf, bij elkaar en dit Thuisgevoel ook aan anderen (collega's, klanten, gasten, patiënten, bewoners etc.) geven. Of we nu leiderschap- of partnerschap-trajecten begeleiden, trainingen geven, mensen 1 op 1 of in teamverband coachen, we willen echt impact maken, een blijvende beweging creëren. Daar gaan we voor.

Hoe we werken

Wij geloven in co-creatie, gebruik maken van elkaars kracht en talenten. Co-creëren is ook continu van elkaar leren. Ons vertrekpunt is een win-win partnership. Iedereen wordt er beter van: het individu, het team, de organisatie maar ook de samenleving als geheel.
Geluk(t) voor iedereen noemen wij dat.

Voor wie we werken

Wij mogen onze diensten veel inzetten voor facilitaire organisaties in de zakelijke dienstverlening en gezondheidszorg. De facilitaire organisatie werkt vaak met externe partners en heeft daarmee een uitdagende organisatiecultuur, waarin verschillende ‘bloedgroepen’ met elkaar als 1 geheel (one Team) moeten kunnen samenwerken. Wij brengen graag de diepere verbinding, het partnerschap, tussen de verschillende organisaties tot stand, waarbij het persoonlijk leiderschap speciale aandacht krijgt.
Facilitaire organisaties zijn regelmatig een inspirerend voorbeeld van een servicegerichte cultuur; dienstverlenende mensen weten als geen ander hoe je werkt vanuit je hart en anderen een thuisgevoel kunt geven. We zien dat andere organisatie onderdelen de cultuurontwikkeling van ‘facilitair’ vaak inspirerend vinden en volgen.

De mensen van Qmatters

Betrokken, enthousiast en inspirerend

Qmatters bestaat uit een Team Professionals die hun sporen in servicegerichte rollen als leider, trainer, coach en adviseur ruimschoots hebben verdiend. Met onze ruime kennis en ervaring, positieve insteek en bewezen aanpak brengen we mensen en organisaties graag in een blijvende voorwaartse beweging.

De netwerkorganisatie wordt op een organische manier aangestuurd door Alexandra Boon en Nico Meyer.

Alexandra Boon

Founder & Partner

alexandra.boon@qmatters.com

"Ik zie veel organisaties waar het vaak meer over cijfers gaat dan over mensen. Als winst boven het algeheel belang uitstijgt dan gaat dat ten koste van de menswaardigheid, de groei en het geluk van mensen. Dat gaat mij aan het hart. "

Nico Meyer

"Samenbrengen van mensen met hun ervaringen, visies en ideeën om elkaar te versterken en samen te groeien. En daarmee medewerker, klant en organisatie optimaal met elkaar in verbinding te brengen."

Ons netwerk

"Vanuit een gemeenschappelijke visie dragen we gezamenlijk bij aan een duurzame groei van mensen, teams en organisaties."

VISIE ALEXANDRA BOON

"Je thuisvoelen is je welkom, gezien en gewaardeerd voelen als mens"