De belangrijkste stap naar Geluk(t)

door aug 18, 2020Leiderschap, Purpose, Thuisgevoel

Ontdek de GPS voor Geluk

Ben jij nu de versie van jezelf die het meest gezond, gelukkig en succesvol is?
Als je hier niet volmondig ja op kunt zeggen, is er een groot potentieel wat je nog kunt ontdekken. Een enorme kans, waar je vandaag nog ja tegen kunt zeggen.

Geluk(t) is een keuze! Kies jij voor de comfortabele versie van jezelf of heb je de moed om de beste versie van jezelf, een natuurlijk leider, te zijn en je ware aard te leven?

Ontdek hier de GPS voor geluk en welke belangrijke stap jij vandaag kunt zetten op jouw pad naar blijvend Geluk(t).

Diep verlangen

In ieder van ons huist een leider, zit een diep verlangen om je te ontwikkelen en jezelf te zijn. Een verlangen om je thuis te voelen; je leven in te richten op basis van jouw behoeften en volgens je eigen visie.

Je echte ik leren kennen is de belangrijkste stap die je kunt zetten op weg naar blijvend Geluk(t).

Geluk is je ware zelf zijn

Als we onszelf ten diepste willen ontdekken gaan we op zoek naar onze ware identiteit. En durven we los te laten; we laten ons niet meer bovenmatig leiden door de verwachtingen van onze omgeving, onverwerkte emoties of belemmerende patronen.

Hoe vind je je authentieke ik?

Om je oneindige potentieel te ontsluiten, moet je het lef hebben om je grenzen te verleggen, je comfortzone te verlaten en de leider in jezelf te ontdekken.

Het pad naar duurzaam geluk(t) begint op de dag dat je in de spiegel kijkt en bewust wordt waar jij jezelf mee identificeert, dat leert loslaten en gewoon jezelf durft te zijn.

Dit creëert de innerlijke rust en het vertrouwen om de vervolgstappen op je pad te zetten, om je passie, purpose en potentieel te ontdekken.


Richting bepalen

Hoe authentieker je bent, hoe meer zicht je krijgt op je levensdoel. Het wordt steeds makkelijker koers te houden en te doen waar je écht passie voor voelt en gelukkig van wordt.

Volg je hart en passie, ze zijn je GPS voor Geluk

Wanneer je ergens gepassioneerd voor bent, betekent dat, dat je het potentieel en talent hebt je doel te realiseren. Je vergoot gemakkelijk je expertise op jouw unieke (vak)gebied en zet dit in ten gunste van anderen. Hiermee verrijk je het leven van jezelf en de mensen om je heen.

Geluk(t) is het resultaat van een vervullend, betekenisvol leven.

De kracht van natuurlijk leiderschap

Onderzoekers hebben een nauw verband ontdekt tussen leiderschap, authenticiteit en geluk.

Authenticiteit is een voorwaarde voor succesvol leiderschap en geluk

Leiders die zichzelf zijn, volgen het pad van hun passie en purpose. Dat is hun innerlijke kompas waarmee ze sturen en koers houden. Door zichzelf te zijn en hun levenspad te volgen ervaren ze voldoening en geluk, waarbij succes een natuurlijk gevolg is.

Werkelijk, blijvend succes, kan alleen worden bereikt door het vinden van je authentieke zelf. Door terug te gaan naar je gelukzalige oerstaat, waarbij je ontdekt wat je passie, purpose en talenten zijn.

Your best gift to the world is being yourself. Dare to be authentic.

Authentieke leiders laten hun ware zelf en kwetsbaarheid zien, waardoor ze vertrouwen en een sterke band opbouwen met de mensen om hen heen. Dit vormt een belangrijke basis voor Geluk(t) voor iedereen.

Tijdens de reis die leiders maken om volledig in verbinding te zijn met zichzelf, komen er ook steeds meer mensen op hun pad die er voor hen zijn, die helpen hun doel te realiseren, wat het geluk en succes nog verder vergroot.

Ga op ontdekkingsreis!

Wil jij ook ontdekken wie je in essentie bent, voluit leven en meer Geluk(t) ervaren?

Laat het leven dan niet in een sneltreinvaart aan je voorbij vliegen, maar ga op ontdekkingsreis, naar jezelf!

Zelfbewustzijn, jezelf kennen en zijn, is de krachtigste versneller naar natuurlijk leiderschap, vervulling en Geluk(t).

De beloning is een authentiek en gelukkig leven waarin je succesvol en voldaan bent en met jouw unieke talenten anderen verder helpt en gelukkig maakt. Dat is wat we jou en de wereld van harte gunnen.

Kies jij voor Geluk(t)?

Geluk(t) is een keuze, volg je hart en zet vandaag dé stap op jouw pad naar geluk!

Wil jij persoonlijk of als team de ontdekkingsreis naar de beste versie van jezelf maken? Is je antwoord daarop ja, dan heb je een belangrijke stap gezet.

Wil je weten hoe je hierin verdere stappen kunt zetten? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn met veel plezier je begeleider op deze mooie reis naar blijvend Geluk(t).

 

Alexandra Boon

Alexandra Boon

Geluk(t) voor iedereen door mensen een Thuisgevoel te geven, dat is mijn missie. Als mensen zich in een organisatie thuis kunnen voelen - zichzelf kunnen zijn, zich betrokken voelen en met hun unieke talent van betekenis kunnen zijn voor anderen - ontstaat blijvende vooruitgang voor iedereen. Met onze Leiderschap- en Partnerschap programma’s lever ik graag een bijdrage aan Persoonlijk-, Team-, Klant- en Organisatie Geluk(t); een wereld waar iedereen er toe doet en we samen doen wat er toe doet!

Recente berichten

Proost op Partnerschap!

Proost op Partnerschap!

Het meest Gastgerichte Facilitaire team van Nederland worden, zijn en blijven. Dat is de ambitie van het Gouds Genootschap. Dat (ge)lukt alleen met een duurzaam partnerschap; als je elkaar diepgaand vertrouwt, vergaand samenwerkt en een eenheid bent. Als iedereen...

Een Win-Win Partnership dat werkt!

Een Win-Win Partnership dat werkt!

Coronatijd of niet met het Gouds Genootschap, een facilitair partnerschap bij de De Goudse bouwen we samen gewoon door. Niet alleen aan een sterkere connectie en integrale samenwerking, maar ook aan innovatie; High Tech én High Touch. In onze laatste online...

Echte Win-Win Partnerships zijn een Kans voor FM

Echte Win-Win Partnerships zijn een Kans voor FM

Interview Facto Magazine Deze week staat de Facto-Spotlight gericht op Alexandra Boon van Qmatters. Ze beantwoordt vragen over o.a. haar werk, de trends in Facility Management (FM) en geeft haar toekomstvisie op FM. Wat is momenteel in je werk het belangrijkste...

Zo ontwikkel je meer Moed – 7 Tips

Zo ontwikkel je meer Moed – 7 Tips

Moed is het pad van het Hart We kunnen allemaal wel een beetje meer moed en geluk(t) in ons leven gebruiken. Wat is Moed en hoe helpt het ons? Het Engelse en Franse 'courage' zijn afkomstig van het Latijnse woord 'cor', wat hart betekent. Het maakt direct de essentie...

Op jouw lijf geschreven

Op jouw lijf geschreven

Het universele pad naar levensgeluk Valt het jou ook op, hoe verschillend mensen deze corona tijd ervaren en er op reageren? Sommigen lijken immuun voor het virus. Ze bruisen van de energie, creativiteit en levensgeluk, zien volop mogelijkheden en surfen eenvoudig op...

Categorieën